image

Modificació Norma TANCATS Perimetrals

Benvolguts/des,

 

Us informem que la Direcció general d’Agricultura i Ramaderia del DARP ha modificat la versió de desembre de 2015 de la “Instrucció núm 2 sobre el tancament perimetral de les explotacions ramaderes” a una nova versió (juliol de 2018). Aquesta versió ha estat penjada a la web del DARP.

Boy's Friend Watch presenta il primo movimento scheletrato di alta orologeria calibro 3. I movimenti verticali impilati verticalmente rivelano lo stato come se fluttuassero in una cassa ottagonale. Progettato sulla base del codice estetico di Chanel,imitazioni orologi questo movimento semplice e sobrio è dotato di ponte e platina rivestiti in ADLC, che gli conferiscono un bagliore nero e una lunga durata. Allo stesso tempo, si fonde con una cassa in oro beige per un'armonia perfetta.replica breitling L'audace mossa di Chanel di introdurre un nuovo movimento scheletrato negli orologi da donna anziché in quelli da uomo suggerisce che la domanda femminile di orologi meccanici è in crescita.

 

http://agricultura.gencat.cat/web/.content/07-ramaderia/produccio-ramadera/ordenacio-sectorial/enllacos-documents/instruccions/fitxers-binaris/instruccio-002-tancament-perimetral.pdf

 

La modificació realitzada és la següent: s’ha substituït l’apartat 5.b), quedant redactat de la manera següent:

 

b/ Tanques autoritzades anteriorment a la present versió d’aquesta instrucció:

 

En el cas d’explotacions existents abans de la data de publicació d’aquesta versió de la instrucció, formades per una o més naus, en les quals s’hagi considerat vàlid el tancat existent malgrat no ser únic i continu, de manera que s’han aprofitat parets de les naus, es disposa d’un termini de fins a 31 de desembre de 2018 per complir amb les especificacions establertes en aquesta instrucció.