image

Jornada Tècnica PURINS

Benvolguts,




 

Us fem arribar la següent informació que creiem que pot ser del vostre interès, per tal de compartir-la i ampliar-la en el marc d'una jornada de treball a la Llotja de contractació.

 

Creiem que els principals interessats seran tots aquells titulars de granges annex I més grans de 800 truges o més grans de 2500 porcs d'engreix.

 

Lloc: LLotja de Contractació

Dia: Dimecres 10/7/2019

Hora: 18.30h

Després farem sopar a peu dret per complementar les informacions rebudes durant la jornada

 

Confirmeu assistència!! al GSP GIRONA - 972214414 - gspinfo@gspgirona.org

 

 

 

 

 


Adjuntem informació sobre la nostra tecnologia i procediments "VALPURFEM", en forma de diagrama que inclou tots els procediments disponibles i que com tecnologia "finalista", permet a més de prescindir de superfície agrícola per a la justificació del Pla de gestió de dejeccions, és a dir disposar de llicència d'activitat amb "ZERO HECTÀREES", el següent:


• PRESCINDIR DEL TRANSPORT DE PURINS, ja que tot el purí queda transformat en "BIO-COMPOST" de la màxima qualitat, per a ser venut per a la fabricació de fertilitzants orgànics i òrgan-minerals. D'aquesta forma a més, es redueix gairebé totalment el risc de contagi de malalties transmeses a través dels purins, ja sigui per ser aplicat a prop d'altres explotacions o a través dels vehicles i conductors.


• AMORTIZAR LA INVERSIÓ QUE IMPLICA, MITJANÇANT L’ESTALVI EN TRANSPORT DEL PURI, de tal manera que com a molt, genera una quota financera perfectament assumible per al ramader, durant 10 anys aprox.

rolex fake
• PAGAR LES DESPESES DE GESTIÓ DE LES PLANTES, mitjançant la venda del compost generat en el procés, de manera que el cost de gestió per M3., és perfectament assumible per al ramader, sobretot quan ja tingui la planta amortitzada, no hagi de pagar transport i el compost hagi pujat de preu, tal com ho preveu la tendència actual.


• NO GENERAR EN CAP CAS, les típiques molèsties durant l'aplicació del purí en brut, ja que en el seu cas, només s'aplica compost totalment inodor i en el cas d'aplicar fracció líquida "valoritzada", també és totalment inodora.


• Moltes altres avantatges, que els podrem detallar si ens sol·liciten informació addicional, ja sigui com a ramaders de porcí i altres ramaderies, o bé com a possibles col·laboradors comercials de la nostra empresa.


Quedem a la seva disposició per a qualsevol aclariment al respecte.
 

Salutacions cordials.





For more detailed information about?top swiss replicas watches online, you can browse this website.