image

Declaració Anual Nitrogen

Declaració Anual de Nitrogen

Cada any totes les granges hauran de declarar el Nitrogen generat a granja, per poder tramirar aquesta declaració ens caldrà la informació que us detallem, el termini per poder comunicar aquestes dades serà fins al 14/2/2019.

 

Si us interessa des del GSP GIRONA us podem tramitar aquesta declaració, el preu dependrà del tamany de la granja, com a referència els preus oscil·laran entre els 50 euros i els 200 euros.

Per a les granges Annex I el preu es fixarà segons cada cas.

 

 

Informació necessària:

 

- Confirmar la capacitat real d’emmagatzematge de purí (fosses i sota slat) aquesta dada la trobareu al vostre pla de dejeccions ramaderes o en algun control periòdic que hagi passat la granja.

 

- DUNs del 2019.

 

- Full de dades de les explotacions actualitzat a 2019.

 

- Si el teniu, certificat de reducció de nitrogen del pinso

 

- En cas que apliqueu dejeccions en camps d'altres agricultors, titulars de DUN 19 o no, necessitaria el nom complet, DNI/NIF i quantitat de m3 lliurats per explotació perquè jo pugui calcular els Kg N lliurats.

 

replica horloges

- El mateix en cas de lliurar dejeccions ramaderes a centres de gestió o gestors de residus

 

- En cas d'haver aplicat nitrogen mineral: el tipus de fertilitzant (amb la concentració de nitrogen), camps o cultius on s'ha aplicat i dosis d'aplicació (kg N/ha o vessana). Aproximadament.

 

- En cas que als vostres camps s'hagin aplicat fangs de depuradora, passeu-me els informes d'aplicació que us ha de donar l'empresa que gestiona els fangs.

 

- Nom d’usuari i contrasenyes del GTR per poder entrar la informació o tramitar autorització (telemàtic).

 

 

 

Informació de contacte:

Per a més informació: 972214414

Correu electrònic: mediambient@gspgirona.org